Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger

Når du registrerer en brukerkonto på www.aeira.no, vil vi lagre informasjonen du oppgir i databasen vår. Denne informasjonen innebærer som et minimum ditt fornavn og etternavn, epost-adresse og et passord du selv velger. I tillegg vil vi be deg om, og lagre, følgende informasjon dersom du velger å oppgi det:


* Mailadresse
* Telefonnummer
* Studieår
* Studiested
* Tilbakemeldinger du sender inn til oss


I programmet som lastes ned, logger vi din IP-adresse, informasjon om din nettleser, tidspunktene for innlogging, tidspunkt og antall ganger du gjennomfører en kasus, dine handlinger og hvorvidt du svarer korrekt på diagnostisk, tilleggsundersøkelse eller ikke indikasjon i kasusen. Denne informasjonen bruker vi for å gi deg en best mulig læringsopplevelse ved å kunne tilby deg rapporter om progresjonen din.


Vi forbeholder oss retten til å bruke dine tilbakemeldinger i markedsføringssammenheng på en måte som samtidig ivaretar ditt personvern.


Vi behandler denne informasjonen konfidensielt.


Dine personopplysninger lagres hos oss så lenge du samtykker i vår håndtering av dine personopplysninger og velger å ha en brukerkonto hos oss. Dersom du ønsker å trekke tilbake samtykket for håndtering av personopplysninger kan du velge å slette brukerkontoen din. Vi vil da slette personopplysningene dine omgående.


Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har lagret om deg. Det meste kan du selv finne ved å klikke på «Brukerkonto» etter innlogging. Der har du også mulighet for å rette eller slette opplysninger.


Dersom du har innvendinger i hvordan dine personopplysninger behandles, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. Ved å besøke nettsidene til Æira gir du samtykke til at nødvendige informasjonskapsler blir lagt til på din enhet. Du har muligheten til å selv velge om du ønsker å samtykke til ytterligere informasjonskapsler. Æira benytter følgende tredje informasjonskapsler:

Behandling av personopplysninger

Vi samler, lagrer og bruker personopplysninger av ulike grunner, avhengig av hvem du er og hvordan personopplysningene samles inn.

For å gi informasjon om våre produkter og tjenester, inkludert å sende nyhetsbrev, bruker vi e-postadresser. Bruken av e-postadressen din er basert på ditt samtykke.

For å svare på henvendelser, samler vi inn navnet ditt, telefonnummeret, e-postadressen din og annen personlig informasjon inkludert i henvendelsen din.
Vår behandling av personopplysninger er basert på en avveining av interesser, og vi har konkludert med at innsamling og bruk av disse personopplysningene er nødvendig for å svare på dine spørsmål.

For å få informasjon om bruken av nettsiden vår, bruker vi informasjonskapsler (cookies). Vår behandling av personopplysninger er basert på en avveining av interesser, og vi har konkludert med at innsamling og bruk av informasjonskapsler er nødvendig for å forbedre nettsiden vår og gi deg mer tilpasset informasjon når du returnerer til nettsiden. Du kan sette nettleseren din til å varsle deg når du mottar en informasjonskapsel, og til å nekte å motta den.

Deling av personopplysninger med tredjeparter
Aeira deler ikke personopplysninger med tredjeparter med mindre du har samtykket til å la oss gjøre det. Aeira overfører ikke personopplysninger til land utenfor EU/EØS.

Google Drive

Vi bruker Google Drive til å tilpasse dokumenter og dele dem med deg.

WordPress

Wix sender e-poster, for eksempel nyhetsbrev. Oppretter brukerkonto og deler den med vår database i Firebase

Firebase

Vi lagrer brukeropplysninger som navn, mail, universitet og år her.

Lagring av personopplysninger

Hvis du ikke ber oss om å slutte å bruke personopplysninger, beholder vi personopplysninger så lenge du har har en brukerkonto hos oss. Personopplysninger som vi har samlet inn basert på ditt samtykke, slettes hvis du trekker tilbake samtykket ditt eller sletter din brukerprofil.

Dine rettigheter

I forbindelse med vår innsamling, lagring og bruk av personopplysninger har du rett til å be om tilgang, retting eller sletting. Videre har du rett til å begrense vår behandling, å protestere mot vår behandling og å flytte personopplysninger andre steder.

For å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss på e-post: kontakt@aeira.no. Vi vil svare på din henvendelse så snart som mulig, og senest innen 30 dager.

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, krever vi at du bekrefter din identitet ved å gi ytterligere informasjon. Dette gjør vi for å sikre at tredjeparter ikke gis tilgang til personopplysninger.

Klager

Hvis du mener at vår innsamling, lagring og bruk av personopplysninger ikke er i samsvar med vår personvernerklæring eller ikke er i samsvar med personvernloven, kan du klage til den lokale datatilsynsmyndigheten her: https://www.datatilsynet.no/

Endringer i vår personvernerklæring

Aeira kan endre denne erklæringen fra tid til annen i fremtiden. Eventuelle slike endringer vil bli lagt ut her og, der det er hensiktsmessig, varslet skriftlig til deg. Vi anbefaler deg å sjekke tilbake jevnlig for å se eventuelle oppdateringer eller endringer.

Revisjonshistorie

01.06.2023: Først opprettet.
28.02.2024 Revidert personvern til norsk og endret ordlyd